ANNONCE ANNONCE FORRET Skinkemignon Tonnato Italiensk specialitet af tynde skiver skinkemignon med cremet tunsauce. Spises som forret inden et større måltid. 6 Personer 45 Minutes Ingredienser 2 stk. skinkemignon a ca. 350 g 1 spsk. olivenolie eller smør - salt og peber 1 dåse tun i vand 1 dl ymer 3 spsk. kapers - Citronskiver og persille 400 g brød og evt. en salat med fx rødbeder ANNONCE Sådan gør du 1 Dup skinkemignonerne med køkkenrulle. 2 Krydr med salt og peber. 3 Varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt. 4 Hæld 1 dl vand ved. 5 Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader. 6 Stil det i køleskabet, til det skal anrettes. 7 Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco. 8 Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad. 9 Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille. 10 Stil retten i køleskabet, til den skal serveres. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025