Skinkemignon Tonnato
- 6 Personer
- 45 Minutes
Ingredienser
2 stk. | skinkemignoner, a ca. 350 g |
1 spsk. | olivenolie eller smør |
- | salt og peber |
1 stk. | ds tun i vand |
1 dl. | ymer |
3 spsk. | kapers |
- | evt. nogle dråber tabasco |
- | Citronskiver og persille |
400 g | brød og evt. en salat med fx rødbeder |
Sådan gør du
-
1Dup skinkemignonerne med køkkenrulle.
-
2Krydr med salt og peber.
-
3Varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt.
-
4Hæld 1 dl vand ved.
-
5Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader.
-
6Stil det i køleskabet, til det skal anrettes.
-
7Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.
-
8Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad.
-
9Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille.
-
10Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.