Sideorders

Dejlige salater og godt tilbehør til Hainanese Chicken Rice, som du også finder her i vores digitale kogebog. Det er smagen af Singapore. 
Sideorders
  • 4 Personer

Spidskålssalat

1 stk. Spidskål, skåret i strimler
6 fed Knuste eller fint hakkede hvidløgsfed
- soja
- fiskesovs
2 spsk. olie

Courgettesalat

1 stk. Courgette skåret på skrå i ca. 2 mm tykkelse
3 stk Forårsløg fint strimlet (kun den grønne del)

Sådan gør du

  1. 1.Spidskålssalat: Varm en wok og tilsæt olien, kom hvidløget i og brun det let. Kom spidskålen i og skru helt op for blusset. Rør rundt og tilsæt soja og fiskesovs langs med siderne på wokken, så det når at fordampe, inden det bliver blandet med kålen.
  2. 2.Kålen er færdig, når den er gennemvarm, men inden den når at smide saften. Steg gerne i flere omgange, da høj varme er vigtigt.
  3. 3.Kålen skal brankes let i kanterne for at have den rigtige smag, men hold øje, det må ikke blive for meget.
  4. 4.Courgettesalat: Lynsteg courgetten. Bland grøntsager med dressing og server.

Tip!

Disse opskrifter passer rigtig godt til opskriften Hainanese Chicken Rice, som du kan finde ved at søge øverst på siden.

Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #salater og #få ingredienser