Sideorders
- 4 Personer
Spidskålssalat
1 stk. | Spidskål, skåret i strimler |
6 fed | Knuste eller fint hakkede hvidløgsfed |
- | soja |
- | fiskesovs |
2 spsk. | olie |
Courgettesalat
1 stk. | Courgette skåret på skrå i ca. 2 mm tykkelse |
3 stk. | Forårsløg fint strimlet (kun den grønne del) |
Sådan gør du
-
1Spidskålssalat: Varm en wok og tilsæt olien, kom hvidløget i og brun det let. Kom spidskålen i og skru helt op for blusset. Rør rundt og tilsæt soja og fiskesovs langs med siderne på wokken, så det når at fordampe, inden det bliver blandet med kålen.
-
2Kålen er færdig, når den er gennemvarm, men inden den når at smide saften. Steg gerne i flere omgange, da høj varme er vigtigt.
-
3Kålen skal brankes let i kanterne for at have den rigtige smag, men hold øje, det må ikke blive for meget.
-
4Courgettesalat: Lynsteg courgetten. Bland grøntsager med dressing og server.
Tip!
Disse opskrifter passer rigtig godt til opskriften Hainanese Chicken Rice, som du kan finde ved at søge øverst på siden.