Sideorders
SNACKS OG TILBEHøR

Sideorders

Dejlige salater og godt tilbehør til Hainanese Chicken Rice, som du også finder her i vores digitale kogebog. Det er smagen af Singapore. 
  • 4 Personer

Spidskålssalat

1 stk. Spidskål, skåret i strimler
6 fed Knuste eller fint hakkede hvidløgsfed
- soja
- fiskesovs
2 spsk. olie

Courgettesalat

1 stk. Courgette skåret på skrå i ca. 2 mm tykkelse
3 stk. Forårsløg fint strimlet (kun den grønne del)

Sådan gør du

  1. 1
    Spidskålssalat: Varm en wok og tilsæt olien, kom hvidløget i og brun det let. Kom spidskålen i og skru helt op for blusset. Rør rundt og tilsæt soja og fiskesovs langs med siderne på wokken, så det når at fordampe, inden det bliver blandet med kålen.
  2. 2
    Kålen er færdig, når den er gennemvarm, men inden den når at smide saften. Steg gerne i flere omgange, da høj varme er vigtigt.
  3. 3
    Kålen skal brankes let i kanterne for at have den rigtige smag, men hold øje, det må ikke blive for meget.
  4. 4
    Courgettesalat: Lynsteg courgetten. Bland grøntsager med dressing og server.

Tip!

Disse opskrifter passer rigtig godt til opskriften Hainanese Chicken Rice, som du kan finde ved at søge øverst på siden.