Sandwich med Vesterhavsost og bresaola

Høvlet ost og helt tynde skiver brød og coleslaw krydret med peberrod gør denne sandwich ekstra god.
Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål (lille)
1 stk. gulerod
4 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk. friskrevet peberrod
- salt og peber
200 g vesterhavsost
16 stk helt tynde skiver italiensk brød
100 g bresaola (italiensk  tørret oksekød)

Sådan gør du

  1. 1.Snit spidskål helt fint. Skræl guleroden og skær den i helt tynde skiver eller riv den.
  2. 2.Kom mayonnaise i en skål og rør med en anelse revet hvidløg og peberrod.
  3. 3.Smag til med lidt salt og peber.
  4. 4.Høvl osten i helt tynde skiver eller mindre stykker.
  5. 5.Læg nu sandwichene sammen, altid med coleslaw som den første ingrediens på hvert stykke brød.
  6. 6.Pres let sammen og nyd.
  7. 7.Kan også pakkes i film og stå og trække et par timer i køleskab, før de serveres. Brødet vil suge salatens væde til sig, og du får en saftigere sandwich.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #hverdag