Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
FROKOST

Sandwich med Vesterhavsost og bresaola

Høvlet ost og helt tynde skiver brød og coleslaw krydret med peberrod gør denne sandwich ekstra god.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål (lille)
1 stk. gulerod
4 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk. friskrevet peberrod
- salt og peber
200 g vesterhavsost
16 stk. helt tynde skiver italiensk brød
100 g bresaola (italiensk  tørret oksekød)

Sådan gør du

  1. 1
    Snit spidskål helt fint. Skræl guleroden og skær den i helt tynde skiver eller riv den.
  2. 2
    Kom mayonnaise i en skål og rør med en anelse revet hvidløg og peberrod.
  3. 3
    Smag til med lidt salt og peber.
  4. 4
    Høvl osten i helt tynde skiver eller mindre stykker.
  5. 5
    Læg nu sandwichene sammen, altid med coleslaw som den første ingrediens på hvert stykke brød.
  6. 6
    Pres let sammen og nyd.
  7. 7
    Kan også pakkes i film og stå og trække et par timer i køleskab, før de serveres. Brødet vil suge salatens væde til sig, og du får en saftigere sandwich.