Høvlet ost og helt tynde skiver brød og coleslaw krydret med peberrod gør denne sandwich ekstra god.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
spidskål (lille)
1 stk.
gulerod
4 spsk.
mayonnaise
1 fed
hvidløg
1 tsk.
friskrevet peberrod
-
salt og peber
200 g
vesterhavsost
16 stk.
helt tynde skiver italiensk brød
100 g
bresaola
ANNONCE
Sådan gør du
1
Snit spidskål helt fint. Skræl guleroden og skær den i helt tynde skiver eller riv den.
2
Kom mayonnaise i en skål og rør med en anelse revet hvidløg og peberrod.
3
Smag til med lidt salt og peber.
4
Høvl osten i helt tynde skiver eller mindre stykker.
5
Læg nu sandwichene sammen, altid med coleslaw som den første ingrediens på hvert stykke brød.
6
Pres let sammen og nyd.
7
Kan også pakkes i film og stå og trække et par timer i køleskab, før de serveres. Brødet vil suge salatens væde til sig, og du får en saftigere sandwich.