Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | spidskål (lille) |
1 stk. | gulerod |
4 spsk. | mayonnaise |
1 fed | hvidløg |
1 tsk. | friskrevet peberrod |
- | salt og peber |
200 g | vesterhavsost |
16 stk | helt tynde skiver italiensk brød |
100 g | bresaola (italiensk tørret oksekød) |
Sådan gør du
-
1Snit spidskål helt fint. Skræl guleroden og skær den i helt tynde skiver eller riv den.
-
2Kom mayonnaise i en skål og rør med en anelse revet hvidløg og peberrod.
-
3Smag til med lidt salt og peber.
-
4Høvl osten i helt tynde skiver eller mindre stykker.
-
5Læg nu sandwichene sammen, altid med coleslaw som den første ingrediens på hvert stykke brød.
-
6Pres let sammen og nyd.
-
7Kan også pakkes i film og stå og trække et par timer i køleskab, før de serveres. Brødet vil suge salatens væde til sig, og du får en saftigere sandwich.