Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 stk | hjertesalater |
1 bundt | grønne asparges |
2 stk | forårsløg |
3 dl. | friskpillede rejer |
1 håndfuld | ærteskud |
2 dl. | cremefraiche 18% |
1 dl. | skyr |
1 bundt | dild |
1 stk. | Usprøjtet citron (skal og saft) , fintrevet |
1 tsk. | ahornsirup eller flydende honning |
lidt | flagesalt |
- | godt brød |
Du kan sagtens bruge rejer fra frost eller lage. Dem, du selv piller, smager bedre, men hver ting til sin tid.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10