Saftige sandwichflutes

Saftige sandwichflutes

Sprøde brød, du kan fylde med alt, hvad der er godt, for eksempel skinke og ost eller tun og tomater.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 portion grunddej
1 dl. hvedemel evt. durummel

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 235/220C varmluft.  
  2. 2
    Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå. Skær dejen i 5-10 lige store stykke  
  3. 3
    Tryk dejen let flad, rul den stramt op, og form den forsigtigt til flutes. Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i ca. 15-20 min  
  4. 4
    Giv hver flute 2-3 dybe skråsnit i toppen, og bag dem i ca. 15-20 min., til de er gyldne og sprøde.  

Tip!

Drys dine flutes med lidt tørret timian, chiliflager eller rosmarin, det giver ekstra smag til skorpen.