Roastbeef med abrikos og to slags løg
FROKOST

Roastbeef med abrikos og to slags løg

Abrikos er en god smagsgiver, og anvendes typisk i mellemøstens madlavning. Her kombinerer vi abrikos med søde løg og god, dansk roastbeef.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
- smør
4 stk. skiver rugbrød
2 spsk. finthakkede urter, fx basilikum og persille
12 stk. skiver roastbeef
1 stk. abrikos
2 spsk. ristet løg

Sådan gør du

  1. 1
    Skær løget i skiver, og steg skiverne bløde og let gyldne i smør på en pande - afkøl.
  2. 2
    Smør brødet tyndt, og drys urter herover.
  3. 3
    Kom roastbeef, bløde løg og tynde skiver abrikos herpå.
  4. 4
    Drys ristet løg herpå og server.