Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | svinekam |
1 spsk. | fint salt |
1 spsk. | sukker |
- | smør og olie |
12 stk. | padron, små grønne peberfrugter |
2 stk. | ansjoser i olie |
4 spsk. | mayonnaise |
1 stk. | surdejsflute |
1 stk. | stort glas grillede peberfrugter |
- | cocktailpinde i træ |
Sådan gør du
-
1Dagen før: Gnid kødet ind med salt og sukker og læg i en plastpose i køleskabet.
-
2Sæt ovnen på 180 grader.
-
3Brun kødet i en pande i smør og olie, og læg det i en ildfast form.
-
4Steg kødet i cirka 45 minutter, til kødets temperatur er 65 grader.
-
5Tag kødet ud og afkøl det, til det er lunt eller koldt.
-
6Svits de små peberfrugter i kort tid på panden i olie.
-
7Mos ansjoserne i en dyb tallerken, og vend dem med mayonnaise.
-
8Skær brødet i 12 skiver, og kom lidt mayonnaise midt på brødet.
-
9Læg et stykke grillet peberfrugt herpå.
-
10Skær kødet i tynde skiver, og læg dem på.
-
11Top med en peberfrugt, og sæt den fast med en cocktailpind.