Majs med cremefraiche, ost og lime

Majskolber kan være et helt måltid i sig selv med en ganske simpel tilberedning. Brug majs med cremefraiche og ost som en af flere grøntsagsretter eller giv en grøn salat eller et godt stykke brød til.
Majs med cremefraiche, ost og lime
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk majs
2 stk lime
4 spsk. cremefraiche
4 spsk. revet pecorino eller parmesanost
lidt chiliflager eller pulver

Sådan gør du

  1. 1.Bag majsene med blade på i 20-25 minutter ved 220 C.
  2. 2.Riv osten og bland den med chili.
  3. 3.Ved anretning fjernes en del af bladene fra de varme majs, så de kan smøres med et tyndt lag cremefraiche og drysses med ost-chiliblandingen.
  4. 4.Serveres med lime.

Tip!

Kan med fordel gives en tur under grillen i ovnen, når bladene er fjernet, så de bliver pletvis sorte, det smager ekstra dejligt.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #få ingredienser, #weekend og gæster, #vegetar, #hverdagens små mirakler, #hverdag, #gæstemad og fest og #grillmad