Kyllingesuppe med kokos og grønt
AFTENSMAD

Kyllingesuppe med kokos og grønt

Få varmen med en lækker kyllingesuppe med citrongræs lime og chili. Maden er klar på under en halv time.
  • 4 Personer

Suppe

3 stk. kyllingbrystfileter
1 stk. broccolli
1 bundt forårsløg
1 bakke cherry tomater
2 cm frisk ingefær
1 stængel citrongræs En halv til en hel
1 stk. rød chili En halv til en hel
1.2 l. hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
lidt fiskesauce
lidt soja
lidt limesaft

Tilbehør

- limebåde
- jasminris, kogte f.eks

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingen i strimler.
  2. 2
    Skær broccoli i små buketter og skræl og skær også stokken i mindre stykker.
  3. 3
    Snit forårsløgene i tynde skiver på skrå. Halver cherrytomaterne og skræl og riv ingefær fint. Snit citrongræs og chili fint.
  4. 4
    Kog broccoli i vand med salt i 3-4 min. og hæld vandet fra.
  5. 5
    Opvarm hønsebouillonen i en gryde og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling, og kog det i 4-5 min. Tilsæt kokosmælk, broccoli, cherrytomater, chili og halvdelen af forårsløgene og kog i 2-3 min. Smag til med fiskesauce, lidt limesaft og lidt soja eller salt.
  6. 6
    Anret kyllingesuppen med kokosmælk og grønt i skåle, og top med resten af forårsløgene og lidt ekstra chili.