Kyllingesuppe med kokos og grønt
- 4 Personer
Suppe
3 stk. | kyllingbrystfileter |
1 stk. | broccolli |
1 bundt | forårsløg |
1 bakke | cherry tomater |
2 cm | frisk ingefær |
1 stængel | citrongræs En halv til en hel |
1 stk. | rød chili En halv til en hel |
1.2 l. | hønsebouillon |
1 dåse | kokosmælk |
lidt | fiskesauce |
lidt | soja |
lidt | limesaft |
Tilbehør
- | limebåde |
- | jasminris, kogte f.eks |
Sådan gør du
-
1Skær kyllingen i strimler.
-
2Skær broccoli i små buketter og skræl og skær også stokken i mindre stykker.
-
3Snit forårsløgene i tynde skiver på skrå. Halver cherrytomaterne og skræl og riv ingefær fint. Snit citrongræs og chili fint.
-
4Kog broccoli i vand med salt i 3-4 min. og hæld vandet fra.
-
5Opvarm hønsebouillonen i en gryde og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling, og kog det i 4-5 min. Tilsæt kokosmælk, broccoli, cherrytomater, chili og halvdelen af forårsløgene og kog i 2-3 min. Smag til med fiskesauce, lidt limesaft og lidt soja eller salt.
-
6Anret kyllingesuppen med kokosmælk og grønt i skåle, og top med resten af forårsløgene og lidt ekstra chili.