Redaktionen anbefaler






1 tsk. | allehånde (hel) |
2 stk. | laurbærblade , friske, brækket i mindre stykker |
1.5 tsk. | stødt chili |
1.5 tsk. | paprika |
0.5 tsk. | stødt kanel |
0.5 tsk. | mixed spice (en sød blanding, f.eks. pumpkin spice) |
25 g | muscovadosukker (lys) |
1.5 spsk. | flydende honning |
- | jalapeno chilier, grønne og finthakkede |
2 stk. | røde scotch bonnet-chilier (habanero) finthakkede |
1 stk. | rødløg , i 1 cm store tern (100g) |
2 stk. | forårsløg , fintsnittede (30 g) |
50 ml | olivenolie |
1 kg | kyllingeoverlår , med skind og ben |
2 spsk. | hvidvinseddike |
- | salt |
0.5 stk. | hvidkål i tynde skiver |
- | ¼ ananas i tynde skiver |
- | kokosflager friske |
lidt | jalapeno i skiver |
- | forårsløg i skiver |
- | koriander |
- | mynte |
- | olivenolie |
- | limesaft |
- | ahornsirup |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10