Redaktionen anbefaler
| 1 tsk. | allehånde (hel) |
| 2 stk. | laurbærblade , friske, brækket i mindre stykker |
| 1.5 tsk. | stødt chili |
| 1.5 tsk. | paprika |
| 0.5 tsk. | stødt kanel |
| 0.5 tsk. | mixed spice (en sød blanding, f.eks. pumpkin spice) |
| 25 g | muscovadosukker (lys) |
| 1.5 spsk. | flydende honning |
| - | jalapeno chilier, grønne og finthakkede |
| 2 stk. | røde scotch bonnet-chilier (habanero) finthakkede |
| 1 stk. | rødløg , i 1 cm store tern (100g) |
| 2 stk. | forårsløg , fintsnittede (30 g) |
| 50 ml | olivenolie |
| 1 kg | kyllingeoverlår , med skind og ben |
| 2 spsk. | hvidvinseddike |
| - | salt |
| 0.5 stk. | hvidkål i tynde skiver |
| 0.25 stk. | ananas i tynde skiver |
| - | kokosflager friske |
| lidt | jalapeno i skiver |
| - | forårsløg i skiver |
| - | koriander |
| - | mynte |
| - | olivenolie |
| - | limesaft |
| - | ahornsirup |