Korn- og havrescones med chokolade
FROKOST

Korn- og havrescones med chokolade

Perfekt opskift, når man får uventede tegæster. Dejen skal nemlig ikke hæve, blot røres sammen og bages. 
  • 10 Personer

ingredienser

2 dl. mælk
1 dl. femkornsblanding
3 dl. hvedemel
2 dl. havregryn
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
100 g smør
100 g mørk chokolade

Sådan gør du

  1. 1
    Kog mælken op i en gryde.
  2. 2
    Vend femkornsblanding i, og lad stå i 15 minutter.
  3. 3
    Sæt ovnen på 200 grader.
  4. 4
    Kom korn- og mælkeblandingen op i en skål.
  5. 5
    Rør rundt og afkøl.
  6. 6
    Vend mel, havregryn, bagepulver og salt. Når dejen ikke længere er lun, kan du vende smørret. Når smørret er æltet ind i dejen, vendes hakket mørk chokolade.
  7. 7
    Form dejen til 10 boller, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag sconesene ved 200 grader i ca. 25 min.