Korn- og havrescones med chokolade
Perfekt opskift, når man får uventede tegæster. Dejen skal nemlig ikke hæve, blot røres sammen og bages.

- 10 Personer
ingredienser
2 dl. | mælk |
1 dl. | femkornsblanding |
3 dl. | hvedemel |
2 dl. | havregryn |
2 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
100 g | smør |
100 g | mørk chokolade |
Sådan gør du
- 1.Kog mælken op i en gryde.
- 2.Vend femkornsblanding i, og lad stå i 15 minutter.
- 3.Sæt ovnen på 200 grader.
- 4.Kom korn- og mælkeblandingen op i en skål.
- 5.Rør rundt og afkøl.
- 6.Vend mel, havregryn, bagepulver og salt. Når dejen ikke længere er lun, kan du vende smørret. Når smørret er æltet ind i dejen, vendes hakket mørk chokolade.
- 7.Form dejen til 10 boller, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag sconesene ved 200 grader i ca. 25 min.