Perfekt opskift, når man får uventede tegæster. Dejen skal nemlig ikke hæve, blot røres sammen og bages.
10 Personer
ingredienser
2 dl
mælk
1 dl
femkornsblanding
3 dl
hvedemel
2 dl
havregryn
2 tsk.
bagepulver
1 tsk.
salt
100 g
smør
100 g
mørk chokolade
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog mælken op i en gryde.
2
Vend femkornsblanding i, og lad stå i 15 minutter.
3
Sæt ovnen på 200 grader.
4
Kom korn- og mælkeblandingen op i en skål.
5
Rør rundt og afkøl.
6
Vend mel, havregryn, bagepulver og salt. Når dejen ikke længere er lun, kan du vende smørret. Når smørret er æltet ind i dejen, vendes hakket mørk chokolade.
7
Form dejen til 10 boller, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag sconesene ved 200 grader i ca. 25 min.