Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
1 stk. | kalvetykkam snøret, ca. 1,5 kilo |
3 spsk. | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
2 stk. | ansjosfilet |
0.5 tsk. | chiliflager, tørrede |
4 stk. | skalotteløg |
2 stk. | stængler bladselleri |
500 g | friske modne tomater i store tern |
2.5 dl. | hvidvin |
3 stk. | kviste frisk rosmarin |
- | salt og sort peber |
- | frisk persille hakket |
- | revet, usprøjtet citron- eller appelsinskal |
- | frisk kørvel eller basilikum, hakket |
Bland lidt parmesanost i urtedrysset, og drej smagen i italiensk retning. Parmesanost er en god og nem kilde til den eftertragtede umamismag. Server med dampede grønne bønner og frisk pasta eller ovnstegte kartofler.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10