Julescones
BAGVæRK

Julescones

Dejlige scones til julen. Opskrift med nødder, abrikoser og tørrede figner.
  • 8 Personer
  • 28 Minutes

ingredienser

1 dl. grofthakkede hasselnødder
1.5 dl. hakkede tørrede figner
1 dl. rosin
1 dl. hakkede tørrede abrikoser
2.5 dl. hvedemel
2 dl. rugmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. olie
2 dl. mælk

Sådan gør du

  1. 1
    Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser.
  2. 2
    Tilsæt sirup, olie og mælk, og rør alle ingredienserne sammen. Dejen skal ikke æltes, men kun lige samles.
  3. 3
    Del dejen i to, og form dem til store runde "boller" med en diameter på ca. 15 cm hver.
  4. 4
    Læg de to store scones på en bageplade med bagepapir, og skær et kors i overfladen.
  5. 5
    Bag dine scones midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter.
  6. 6
    Lad dine julescones køle lidt af, inden de skal spises.