Julescones
Dejlige scones til julen. Opskrift med nødder, abrikoser og tørrede figner.

- 8 Personer
- 28 Minutes
ingredienser
1 dl. | grofthakkede hasselnødder |
1 dl. | hakkede tørrede figner |
1 dl. | rosin |
1 dl. | hakkede tørrede abrikoser |
2 dl. | hvedemel |
2 dl. | rugmel |
2 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
3 spsk. | Dansukker Lys Sirup |
2 spsk. | olie |
2 dl. | mælk |
Sådan gør du
- 1.Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser.
- 2.Tilsæt sirup, olie og mælk, og arbejd det sammen til en dej.
- 3.Del dejen i to stykker, som formes til runde boller med en diameter på ca. 15 cm.
- 4.Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og skær et kors gennem bollerne.
- 5.Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter.
- 6.Lad bollerne køle lidt af, inden de spises.