Jamaicanske fisketacos i airfryer
AFTENSMAD

Jamaicanske fisketacos i airfryer

Lun dine hvedetortillas, inden du steger fisk i en hjemmelavet krydderiblanding fyldt med cayenne, timian og allehånde. Alt går nemt, når du bruger din airfryer. Fyld også dine tacos med avokadocreme.
  • 8 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

1 tsk. allehånde
0.5 tsk. timian
1.5 tsk. cayennepeber
1 tsk. kanel
1.5 spsk. hvidløgspulver
2 spsk. brun farin
4 spsk. olivenolie
800 g hvid fisk skåret i lange stykker
- salt
16 stk hvedetortillas
- olie på spray

Avocadocreme

2 stk avocadoer , mellemstore
1.25 dl. cremefraiche
2 spsk. limesaft

Slaw

350 g hvidkål , strimlet
30 g korianderblade
1 stk. rødløg , i tynde ringe
1 stk. grøn chili , udkernet, i tynde skiver

Til servering:

- limebåde

Sådan gør du

  1. 1
    Bland allehånde, timian, cayennepeber, kanel, hvidløgspulver, brun farin og olie i en mellemstor skål. Tilsæt fiskefileter, og vend dem rundt, så de bliver dækket helt. Krydr med salt.
  2. 2
    Lav avocadocremen ved at blende ingredienserne til en glat creme. Smag til med salt og peber.
  3. 3
    Pak tortillaerne ind i folie. Læg dem på risten i en 5,3-liters airfryer. Skub skuffe og rist på plads i maskinen. Sæt temperaturen på 180° og uret på 5 minutter for at varme airfryeren og tortillaerne op.
  4. 4
    Træk forsigtigt skuffe og rist ud af airfryeren. Flyt tortillaerne over på en tallerken, og dæk dem til, så de holder sig varme. Spray fiskefileterne med olie, og læg dem på risten. Fortsæt ved 180°, og sæt uret på 8 minutter. Steg, til fisken er gennemstegt. Vend fileterne halvvejs gennem stegetiden.
  5. 5
    Lav imens slawen ved at blande alle ingredienserne i en skål.
  6. 6
    Fyld de varme tortillas med stegt fisk og slaw, og top med avocadocremen. Server med limebåde.

Tip!

Opskriften kan også laves i almindelig ovn. I givet fald skal du skrue temperaturen op med 20 grader