Redaktionen anbefaler
| 1 tsk. | allehånde |
| 0.5 tsk. | timian |
| 1.5 tsk. | cayennepeber |
| 1 tsk. | kanel |
| 1.5 spsk. | hvidløgspulver |
| 2 spsk. | brun farin |
| 4 spsk. | olivenolie |
| 800 g | hvid fisk skåret i lange stykker |
| - | salt |
| 16 stk. | hvedetortillas |
| - | olie på spray |
| 2 stk. | avocadoer , mellemstore |
| 1.25 dl | cremefraiche |
| 2 spsk. | limesaft |
| 350 g | hvidkål , strimlet |
| 30 g | korianderblade |
| 1 stk. | rødløg , i tynde ringe |
| 1 stk. | grøn chili , udkernet, i tynde skiver |
| - | lime i både |
Opskriften kan også laves i almindelig ovn. I givet fald skal du skrue temperaturen op med 20 grader