Redaktionen anbefaler






1 tsk. | allehånde |
0.5 tsk. | timian |
1.5 tsk. | cayennepeber |
1 tsk. | kanel |
1.5 spsk. | hvidløgspulver |
2 spsk. | brun farin |
4 spsk. | olivenolie |
800 g | hvid fisk skåret i lange stykker |
- | salt |
16 stk. | hvedetortillas |
- | olie på spray |
2 stk. | avocadoer , mellemstore |
1.25 dl | cremefraiche |
2 spsk. | limesaft |
350 g | hvidkål , strimlet |
30 g | korianderblade |
1 stk. | rødløg , i tynde ringe |
1 stk. | grøn chili , udkernet, i tynde skiver |
- | limebåde |
Opskriften kan også laves i almindelig ovn. I givet fald skal du skrue temperaturen op med 20 grader
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10