Jamaicanske fisketacos i airfryer
- 8 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
1 tsk. | allehånde |
0.5 tsk. | timian |
1.5 tsk. | cayennepeber |
1 tsk. | kanel |
1.5 spsk. | hvidløgspulver |
2 spsk. | brun farin |
4 spsk. | olivenolie |
800 g | hvid fisk skåret i lange stykker |
- | salt |
16 stk | hvedetortillas |
- | olie på spray |
Avocadocreme
2 stk | avocadoer , mellemstore |
1.25 dl. | cremefraiche |
2 spsk. | limesaft |
Slaw
350 g | hvidkål , strimlet |
30 g | korianderblade |
1 stk. | rødløg , i tynde ringe |
1 stk. | grøn chili , udkernet, i tynde skiver |
Til servering:
- | limebåde |
Sådan gør du
-
1Bland allehånde, timian, cayennepeber, kanel, hvidløgspulver, brun farin og olie i en mellemstor skål. Tilsæt fiskefileter, og vend dem rundt, så de bliver dækket helt. Krydr med salt.
-
2Lav avocadocremen ved at blende ingredienserne til en glat creme. Smag til med salt og peber.
-
3Pak tortillaerne ind i folie. Læg dem på risten i en 5,3-liters airfryer. Skub skuffe og rist på plads i maskinen. Sæt temperaturen på 180° og uret på 5 minutter for at varme airfryeren og tortillaerne op.
-
4Træk forsigtigt skuffe og rist ud af airfryeren. Flyt tortillaerne over på en tallerken, og dæk dem til, så de holder sig varme. Spray fiskefileterne med olie, og læg dem på risten. Fortsæt ved 180°, og sæt uret på 8 minutter. Steg, til fisken er gennemstegt. Vend fileterne halvvejs gennem stegetiden.
-
5Lav imens slawen ved at blande alle ingredienserne i en skål.
-
6Fyld de varme tortillas med stegt fisk og slaw, og top med avocadocremen. Server med limebåde.
Tip!
Opskriften kan også laves i almindelig ovn. I givet fald skal du skrue temperaturen op med 20 grader