Havregrød med frugt, kokos og nødder
Nem og eksotisk variant af den kendte morgenmadsklassiker.

- 2 Personer
- 10 Minutes
Ingredienser
2 dl. | havregryn |
4 dl. | vand |
- | Et drys salt – cirka en teskefuld |
- | lille banan |
- | rødt æble |
- | rosin |
- | kokosmel |
- | Hakkede nødder |
- | Blanding af sukker og kanel |
Sådan gør du
- 1.Vand og havregryn bringes i kog.
- 2.Når grøden koger, rører man ti gange den ene vej rundt og ti gange den anden vej.
- 3.Tricket har Margit Ring fra sin far.
- 4.Grøden strøs derefter med kanelsukker, så overfladen får lidt farve.
- 5.Den friske frugt hakkes og kommer på toppen af havregrøden.
- 6.Til sidst drysses med kokosmel, rosiner og hakkede nødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #morgenmad og brunch og #børnevenligt