Havregrød med frugt, kokos og nødder

Nem og eksotisk variant af den kendte morgenmadsklassiker. 
Havregrød med frugt, kokos og nødder
  • 2 Personer
  • 10 Minutes

Ingredienser

2 dl. havregryn
4 dl. vand
- Et drys salt – cirka en teskefuld
- lille banan
- rødt æble
- rosin
- kokosmel
- Hakkede nødder
- Blanding af sukker og kanel

Sådan gør du

  1. 1.Vand og havregryn bringes i kog.
  2. 2.Når grøden koger, rører man ti gange den ene vej rundt og ti gange den anden vej.
  3. 3.Tricket har Margit Ring fra sin far.
  4. 4.Grøden strøs derefter med kanelsukker, så overfladen får lidt farve.
  5. 5.Den friske frugt hakkes og kommer på toppen af havregrøden.
  6. 6.Til sidst drysses med kokosmel, rosiner og hakkede nødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #morgenmad og brunch og #børnevenligt