Havregrød med frugt, kokos og nødder
BøRNEVENLIG

Havregrød med frugt, kokos og nødder

Nem og eksotisk variant af den kendte morgenmadsklassiker. 
  • 2 Personer
  • 10 Minutes

Ingredienser

2 dl. havregryn
4 dl. vand
- Et drys salt – cirka en teskefuld
- lille banan
- rødt æble
- rosin
- kokosmel
- Hakkede nødder
- Blanding af sukker og kanel

Sådan gør du

  1. 1
    Vand og havregryn bringes i kog.
  2. 2
    Når grøden koger, rører man ti gange den ene vej rundt og ti gange den anden vej.
  3. 3
    Tricket har Margit Ring fra sin far.
  4. 4
    Grøden strøs derefter med kanelsukker, så overfladen får lidt farve.
  5. 5
    Den friske frugt hakkes og kommer på toppen af havregrøden.
  6. 6
    Til sidst drysses med kokosmel, rosiner og hakkede nødder.