Grydekylling med jordnøddesmør

Jordnødder smager fyldigt og mætter godt. Kominér de fede nødder med kylling og ris, og du får en fuldendt ret med masser af smag.
Grydekylling med jordnøddesmør
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

1 stk. stor fersk kylling
3 stk løg
2 dåser flåede tomater
1 dl. jordnøddesmør
1 l. vand
2 dl. ris (vi brugte basmati, men parboiled bliver mindre klæg)
4 spsk. usaltede peanuts
- frisk basilikum
- Lidt salt og peber
- olie

Sådan gør du

  1. 1.Rens kyllingen og dup den tør med køkkenrulle
  2. 2.Skær i 6- 8 stykker
  3. 3.Hak løgene groft.Svits kyllingestykkerne godt i lidt olie i en stor stegegryde
  4. 4.Kom løg i gryden og svits også dem.Rør jordnøddesmør ud i noget af vandet og kom i gryden sammen med resten af vandet.Lad det hele koge op og simre 5 minutter
  5. 5.Rør nu risen og salt og peber i og vend rundt.Krydr med salt og peber
  6. 6.Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter indtil risen er færdig
  7. 7.Server med et drys jordnødder og basilikum.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad