Grydekylling med jordnøddesmør
Jordnødder smager fyldigt og mætter godt. Kominér de fede nødder med kylling og ris, og du får en fuldendt ret med masser af smag.

- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
1 stk. | stor fersk kylling |
3 stk | løg |
2 dåser | flåede tomater |
1 dl. | jordnøddesmør |
1 l. | vand |
2 dl. | ris (vi brugte basmati, men parboiled bliver mindre klæg) |
4 spsk. | usaltede peanuts |
- | frisk basilikum |
- | Lidt salt og peber |
- | olie |
Sådan gør du
- 1.Rens kyllingen og dup den tør med køkkenrulle
- 2.Skær i 6- 8 stykker
- 3.Hak løgene groft.Svits kyllingestykkerne godt i lidt olie i en stor stegegryde
- 4.Kom løg i gryden og svits også dem.Rør jordnøddesmør ud i noget af vandet og kom i gryden sammen med resten af vandet.Lad det hele koge op og simre 5 minutter
- 5.Rør nu risen og salt og peber i og vend rundt.Krydr med salt og peber
- 6.Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter indtil risen er færdig
- 7.Server med et drys jordnødder og basilikum.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad