Grøntsagsstave med peanut-dip
FROKOST

Grøntsagsstave med peanut-dip

Peanutdip er superlet at lave, tilsæt ekstra krydderi til halvdelen af portionen. Passer til al slags aftensmad eller som snack.
  • 4 Personer

Ingredienser

700 g grøntsager for eksempel gulerødder, cherrytomater og mango

Peanutdip

3 spsk. peanutbutter
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. flydende honning
3 spsk. vand
- salt

Voksentopping

stk. skal af økologisk citron
- 1 nip chiliflager eller cayennepeber

Sådan gør du

  1. 1
    Riv skallen af citronen.
  2. 2
    Pisk peanutbutter, citronsaft, honning og vand sammen i en større skål.
  3. 3
    Brug piskeris og pisk til, så bliver massen jævn.
  4. 4
    Smag til med salt, citronsaft og honning.
  5. 5
    Tag halvdelen fra og smag yderligere til med chili og citronskal.
  6. 6
    Skræl eventuelt og skær grøntsagerne i stave eller stykker.
  7. 7
    Server de 2 slags dip til stavene.