Grøn salat a la Panzanella
FROKOST

Grøn salat a la Panzanella

Italiensk salat med brød og tomat vendt i en krydret oliedressing. God som forret eller tilbehør til sommerens kødretter. 
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

3 stk. store skiver italiensk brød
12 stk. blommetomater
1 stk. løg
3 dl. hakket frisk basilikum
4 spsk. olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
- Salt, sukker, peber
4 stk. store håndfulde salatblade, gerne blandede

Sådan gør du

  1. 1
    Skær brød i mundrette stykker.
  2. 2
    Skær tomater over en gang og hak løget fint.
  3. 3
    Bland sammen i en skål, vend med basilikum.
  4. 4
    Rør dressingen sammen og smag den til med salt, sukker og peber.
  5. 5
    Vend dressing med tomater, brød, og løg, og lad trække 15-30 minutter.
  6. 6
    Lige når salaten skal serveres, vender du salatbladene med resten af salaten.