Fuldkornsnudler med sølvbede og oksekød
FROKOST

Fuldkornsnudler med sølvbede og oksekød

Mættende nudelret med stærke chiliflager og sprøde nigellafrø som drys
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød
lidt olie
2 stk. rødløg.
0.5 stk. sølvbede
0.25 stk. blomkål
2 spsk. tamari
1 stk. Citron (økologisk)
250 g fuldkornsnudler

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med vand over til nudler.  
  2. 2
    Svits kødet på en pande i olie. Skær løg i både, og svits dem med.  
  3. 3
    Skær bunden af sølvbeden, og skær den i mindre stykker. Skær blomkål i skiver. Svits begge dele sammen med kødet.  
  4. 4
    Kog nudlerne.  
  5. 5
    Smag retten til med tamari, reven citronskal og lidt saft. Vend kød og grøntsager sammen med nudler og server med drys.