Fuldkornsnudler med sølvbede og oksekød
Mættende nudelret med stærke chiliflager og sprøde nigellafrø som drys

- 4 Personer
Ingredienser
400 g | hakket oksekød |
lidt | olie |
2 stk | rødløg. |
0.5 stk. | sølvbede |
0.25 stk. | blomkål |
2 spsk. | tamari |
1 stk. | Citron (økologisk) |
250 g | fuldkornsnudler |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med vand over til nudler.
- 2.Svits kødet på en pande i olie. Skær løg i både, og svits dem med.
- 3.Skær bunden af sølvbeden, og skær den i mindre stykker. Skær blomkål i skiver. Svits begge dele sammen med kødet.
- 4.Kog nudlerne.
- 5.Smag retten til med tamari, reven citronskal og lidt saft. Vend kød og grøntsager sammen med nudler og server med drys.