Friturestegte bananer med is

Sødt og syndigt. Dejen camouflerer bananerne og gør dem sprøde, og efter en tur i frituren, er de som skabt til en generøs skefuld vaniljeis til dessert!
Friturestegte bananer med is
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk bananer eller 8 babybananer
2 dl. hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand
1 l. fritureolie
- lidt sirup eller akaciehonning
1 l. vaniljeis

Sådan gør du

  1. 1.Rør mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål.
  2. 2.Rør vandet i.
  3. 3.Sæt en gryde med olie over.
  4. 4.Skræl bananerne og del dem i 2 stykker, hvis det er de store bananer.
  5. 5.Dyp bananstykkerne i dejen, og lad overskydende dej dryppe af.
  6. 6.Steg dem i olie, indtil de er gyldenbrune.
  7. 7.Tag dem op, og lad overskydende olie dryppe af.
  8. 8.Dryp sirup over, og server dem med vaniljeis
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #børnevenligt