Friturestegte bananer med is
Sødt og syndigt. Dejen camouflerer bananerne og gør dem sprøde, og efter en tur i frituren, er de som skabt til en generøs skefuld vaniljeis til dessert!

- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
4 stk | bananer eller 8 babybananer |
2 dl. | hvedemel |
1 spsk. | vaniljesukker |
1 tsk. | bagepulver |
2 dl. | vand |
1 l. | fritureolie |
- | lidt sirup eller akaciehonning |
1 l. | vaniljeis |
Sådan gør du
- 1.Rør mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål.
- 2.Rør vandet i.
- 3.Sæt en gryde med olie over.
- 4.Skræl bananerne og del dem i 2 stykker, hvis det er de store bananer.
- 5.Dyp bananstykkerne i dejen, og lad overskydende dej dryppe af.
- 6.Steg dem i olie, indtil de er gyldenbrune.
- 7.Tag dem op, og lad overskydende olie dryppe af.
- 8.Dryp sirup over, og server dem med vaniljeis