Friturestegte bananer med is
DESSERT

Friturestegte bananer med is

Sødt og syndigt. Dejen camouflerer bananerne og gør dem sprøde, og efter en tur i frituren, er de som skabt til en generøs skefuld vaniljeis til dessert!
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk. bananer eller 8 babybananer
2 dl. hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand
1 l. fritureolie
- lidt sirup eller akaciehonning
1 l. vaniljeis

Sådan gør du

  1. 1
    Rør mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål.
  2. 2
    Rør vandet i.
  3. 3
    Sæt en gryde med olie over.
  4. 4
    Skræl bananerne og del dem i 2 stykker, hvis det er de store bananer.
  5. 5
    Dyp bananstykkerne i dejen, og lad overskydende dej dryppe af.
  6. 6
    Steg dem i olie, indtil de er gyldenbrune.
  7. 7
    Tag dem op, og lad overskydende olie dryppe af.
  8. 8
    Dryp sirup over, og server dem med vaniljeis