Fajitas med pulled pork og chimchurri
- 4 Personer
Tortillas
4 stk. | hvedetortillas |
200 g | færdig pulled pork |
1 stk. | rødløg, i tynde skiver |
100 g | hvidløgsspirer (alternativt blandet salat) |
125 g | cremefraiche, til servering |
2 skiver | avocado |
- | Frisk koriander (kan udelades) |
Chemichurri
1 tsk. | hel spidskommen |
2 håndfulde | frisk koriander eller persille |
3 stk. | forårsløg |
1 fed | hvidløg |
- | Saften af 2 lime |
3 spsk. | neutral olie |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft. Pak stablen af tortillas i stanniol, og lun dem i ovnen i ca. 10 min.
-
2Steg imens pulled pork sprød og gylden på en pande over middel varme, det tager ca. 5-7 min.
-
3Hæld lidt salt og kogende vand over løgskiver, og lad dem trække 3-5 min. Hæld herefter vandet fra.
-
4Lav chemichurrien ved at ristede spidskommen på en tør pande over middel varme, indtil det begynder at dufte.
-
5Hak koriander og forårsløg fint, og bland det med hvidløg, spidskommen, limesaft og olie og smag til med salt og peber.
-
6Server de lune tortillas rullet med hvidløgsspirer, stegt pulled pork, løgskiverne, chemichurri, avocado og evt. cremefraiche.
Tip!
Brug forårsløg i stedet for rødløg, så behøver du ikke hælde kogende vand over dem.