Crab cake
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | taskekrabber a ca. 600 g |
250 g | gulerod |
330 g | selleri |
1 stk. | hvidløg |
5 stk. | stjerneanis |
1 spsk. | korianderfrø |
1 l. | liter vand |
1 dl. | mayonnaise |
1 dl. | creme fraiche 18% |
- | En halv økologisk appelsin |
- | salt og peber |
1 dl. | olie |
1 stk. | -2 stjerneanis |
- | To håndfulde blandet grøn salat |
- | Rosenblade |
Sådan gør du
-
1Kom skrællede gulerødder, selleri og hvidløget i en gryde med vand og krydderier.
-
2Kog grøntsagerne møre i ca. 25 minutter, tag op, og hak dem ganske fint.
-
3Vend grøntsagerne med mayonnaise rørt med creme fraiche.
-
4Kog krabberne i letsaltet vand i 6 minutter.
-
5Tag op, køl af, og pil krabbekødet fra.
-
6Skær krabbekødet i mindre stykker, og vend med grøntsagssalaten.
-
7Rør revet appelsinskal, appelsinsaft, olie og knust stjerneanis sammen i en skål.
-
8Anret krabbesalaten som en kage midt på tallerkenen.
-
9Pynt med salat, vendt i appelsinolien, samt rosenblade.
-
10Server brød til, så man kan »slikke« tallerkenen.