Chokoladeroulade med fyld
- 8 Personer
Ingredienser
3 stk. | æg |
2 dl. | sukker |
1 dl. | hvedemel |
1 dl. | kartoffelmel |
2 tsk. | bagepulver |
0.5 dl. | kakao |
0.5 dl. | mælk |
0.5 dl. | sukker |
2 dl. | piske-fløde |
1 dl. | syltede kirsebær |
100 g | hakket chokolade |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Kom æg og sukker i en skål.
-
3Pisk sammen med en elpisker, indtil blandingen bliver skummet.
-
4Bland mel og bagepulver sammen i en anden skål og vend i æggeblandingen.
-
5Rør mælken i.
-
6Dæk bunden på en bradepande med bagepapir.
-
7Spred dejen tyndt ud.
-
8Sæt bradepanden midt i ovnen og bag den i ca. 10 minutter.
-
9Læg et stykke bagepapir på bordet og drys sukker over.
-
10Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir.
-
11Træk det papir, som kagen blevet bagt på, af.
-
12Læg papiret på igen og lad bunden køle helt af.
-
13Pisk fløden til skum og vend bær og chokolade i.
-
14Fordel fløden over kagen.
-
15Rul sammen ved at løfte i det sukrede papir.
-
16Rul fra den lange side, ellers får du alt for brede skiver.
-
17Stil i køleskab, indtil kagen skal serveres.
-
18Skær i skiver og servér, evt. med lidt flere bær til pynt.