Annoncørbetalt indhold fra Viña Esmeralda
Canapéer: Røgede sardinbidder og jomfruhummertoast toppet med estragoncreme og kaviar
PASSER TIL SæSONEN

Canapéer: Røgede sardinbidder og jomfruhummertoast toppet med estragoncreme og kaviar

Små røgede sardinbidder på brød og en nytænkt toast med jomfruhummer. Her er præcist de to småretter, du skal servere med kølig vin, når der er sommer, sol, fester og gæster
  • 0 Personer
  • 40 Minutes

Røgede sardinbidder med rød snackpeber og appelsin

- sardin , røgede fileter
- snackpeber , ristede og uden skind
- brød
- Ekstra jomfruolivenolie
- flagesalt
1 stk. appelsin

Jomfruhummertoast med estragoncreme og kaviar

- jomfruhummerhaler
- Ekstra jomfruolivenolie , til konfitering
- kiks , eller brød i tynde skiver
- kaviar
- Friske urter eller mikrogrønt

Estragoncreme

100 ml madlavningsfløde
1 tsk. estragon , frisk
- salt
- peber

2 dråber citronsaft

Sådan gør du

  1. 1
    Rist peberfrugterne, fjern skindet, og skær dem i tynde strimler. Dryp med olivenolie og drys med salt. Stil til side.
  2. 2
    Pil appelsinen, og del den i rene fileter uden hinder.
  3. 3
    Læg et lag røde snackpebre på kiksene/det ristede brød
  4. 4
    Placer en røget sardinfilet oven på snackpebrene. Pynt eventuelt med en skive appelsin
  5. 5
    Dryp med lidt ekstra jomfruolivenolie og drys med flagesalt for at fremhæve smagen.
  6. 6
    Konfiter jomfruhummerhalerne i olivenolie ved lav temperatur (ca. 70 ºC) i 10 minutter. Sæt dem til side, når de er møre.
  7. 7
    Tilbered estragoncremen ved at opvarme fløden sammen med estragonen. Krydr med salt og peber, tilsæt lidt citronsaft, blend til en glat creme, og lad den køle af.
  8. 8
    Smør et tyndt lag estragoncreme på kiks eller brødskiver.
  9. 9
    Læg en konfiteret jomfruhummerhale ovenpå, og tilføj en lille klat kaviar.
  10. 10
    Pynt evt. med friske urter/mikrogrønt.