Canapéer: Røgede sardinbidder og jomfruhummertoast toppet med estragoncreme og kaviar
PASSER TIL SæSONEN

Canapéer: Røgede sardinbidder og jomfruhummertoast toppet med estragoncreme og kaviar

  • 0 Personer
  • 40 Minutes

Røgede sardinbidder med rød snackpeber og appelsin

- sardin røgede fileter
- snackpeber ristede og uden skind
- brød eller fuldkornskiks
- Ekstra jomfruolivenolie
- flagesalt

Jomfruhummertoast med estragoncreme og kaviar

- jomfruhummerhaler
- Ekstra jomfruolivenolie til konfitering
- kiks eller brød i tynde skiver
- kaviar
- Friske urter eller mikrogrønt

Estragoncreme

100 ml madlavningsfløde
1 tsk. estragon frisk
- salt
- peber

2 dråber citronsaft

Sådan gør du

  1. 1
    Rist peberfrugterne, fjern skindet, og skær dem i tynde strimler. Dryp med olivenolie og drys med salt. Stil til side.
  2. 2
    Rist peberfrugterne, fjern skindet, og skær dem i tynde strimler. Dryp med olivenolie og drys med salt. Stil til side.
  3. 3
    Placer en røget sardinfilet oven på snackpebrene. Pynt eventuelt med en skive appelsin
  4. 4
    Dryp med lidt ekstra jomfruolivenolie og drys med flagesalt for at fremhæve smagen.
  5. 5
    Konfiter jomfruhummerhalerne i olivenolie ved lav temperatur (ca. 70 ºC) i 10 minutter. Sæt dem til side, når de er møre.
  6. 6
    Tilbered estragoncremen ved at opvarme fløden sammen med estragonen. Krydr med salt og peber, tilsæt lidt citronsaft, blend til en glat creme, og lad den køle af.
  7. 7
    Smør et tyndt lag estragoncreme på kiks eller brødskiver.
  8. 8
    Læg en konfiteret jomfruhummerhale ovenpå, og tilføj en lille klat kaviar.
  9. 9
    Pynt evt. med friske urter/mikrogrønt.