Bruschetta med fisk og andet
AFTENSMAD

Bruschetta med fisk og andet

Bruschetta er italienernes foretrukne forret, og du kan variere den i det uendelige. Vi laver bruschetta med hjemmelavet pesto, ovnbagte grøntsager og fiskefilet. 
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

ingredienser

stk. panerede fiskefileter
- olie
2 stk. courgetter
8 stk. tomater
- blandet salat
1 stk. citron
- Lidt salt og peber

pesto

100 g revet parmesanost
1 stk. fed hvidløg
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl. hakket basilikum
dl. olie
1 stk. italiensk brød

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Skær courgetter i tynde skiver.
  3. 3
    Vend med lidt olie, og fordel på en bradepande.
  4. 4
    Drys med salt og peber, og bag grøntsagerne møre i ovnen, indtil de får lidt farve.
  5. 5
    Ordn resten af grøntsagerne, og skær i mindre stykker.
  6. 6
    Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend til let grov sauce.
  7. 7
    Steg fisken sprød i olie.
  8. 8
    Tag grøntsagerne ud af ovnen.
  9. 9
    Skær brødet i skiver, og fordel på en bradepande.
  10. 10
    Rist brødskiverne gyldne i ovnen.