Bruschetta med fisk og andet
Bruschetta er italienernes foretrukne forret, og du kan variere den i det uendelige. Vi laver bruschetta med hjemmelavet pesto, ovnbagte grøntsager og fiskefilet.

- 4 Personer
- 20 Minutes
ingredienser
stk. | panerede fiskefileter |
- | olie |
2 stk | courgetter |
8 stk | tomater |
- | blandet salat |
1 stk. | citron |
- | Lidt salt og peber |
pesto
100 g | revet parmesanost |
1 stk. | fed hvidløg |
1 spsk. | hvidvinseddike |
1 dl. | hakket basilikum |
dl. | olie |
1 stk. | italiensk brød |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Skær courgetter i tynde skiver.
- 3.Vend med lidt olie, og fordel på en bradepande.
- 4.Drys med salt og peber, og bag grøntsagerne møre i ovnen, indtil de får lidt farve.
- 5.Ordn resten af grøntsagerne, og skær i mindre stykker.
- 6.Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend til let grov sauce.
- 7.Steg fisken sprød i olie.
- 8.Tag grøntsagerne ud af ovnen.
- 9.Skær brødet i skiver, og fordel på en bradepande.
- 10.Rist brødskiverne gyldne i ovnen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad