Bruschetta med fisk og andet

Bruschetta er italienernes foretrukne forret, og du kan variere den i det uendelige. Vi laver bruschetta med hjemmelavet pesto, ovnbagte grøntsager og fiskefilet. 
Bruschetta med fisk og andet
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

ingredienser

stk. panerede fiskefileter
- olie
2 stk courgetter
8 stk tomater
- blandet salat
1 stk. citron
- Lidt salt og peber

pesto

100 g revet parmesanost
1 stk. fed hvidløg
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl. hakket basilikum
dl. olie
1 stk. italiensk brød

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Skær courgetter i tynde skiver.
  3. 3.Vend med lidt olie, og fordel på en bradepande.
  4. 4.Drys med salt og peber, og bag grøntsagerne møre i ovnen, indtil de får lidt farve.
  5. 5.Ordn resten af grøntsagerne, og skær i mindre stykker.
  6. 6.Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend til let grov sauce.
  7. 7.Steg fisken sprød i olie.
  8. 8.Tag grøntsagerne ud af ovnen.
  9. 9.Skær brødet i skiver, og fordel på en bradepande.
  10. 10.Rist brødskiverne gyldne i ovnen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad