Appelsinsalat

Appelsin med mascarpone, mandler og kanel, der serveres smukt i udhulede appelsiner.
Appelsinsalat
  • 4 Personer

Ingredienser

6 stk appelsiner
1 dl. mascarpone ost
- kanel
4 stk mandler

Sådan gør du

  1. 1.Start med fire appelsiner. Skær den øvre tredjedel af appelsinen fra og skær frugtkødet ud.
  2. 2.Gem de fire udhulede appelsiner. Dem skal salaten serveres i.
  3. 3.Skær nu alt appelsinkød, også fra de to andre appelsiner, i fine små tern.
  4. 4.Kom appelsinkødet i de fire udhulede appelsiner.
  5. 5.Top med en skefuld mascarponeost, et drys kanel og en mandel.

Tip!

Hvis appelsinsalaten er til voksne, kan du dryppe lidt mandellikør over, før den toppes.

Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #børnevenligt