Andemousse med dadel og æble
GæSTEMAD OG FEST

Andemousse med dadel og æble

Lav din helt egen andemousse, som du kan bruge til pålæg på en skive brød, nogle rugchips eller som en lille hapser inden maden. Bryder du dig ikke så meget om and, kan du skifte ud med kylling.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. confiterede andelår fra dåse Købes på dåse med 4 lår i hver
4 spsk. cremefraiche 38 %
1 spsk. grov sennep
2 spsk. cornichoner hakkede conichoner
2 spsk. persille hakket persille
lidt salt og lidt peber

Topping

2 stk. dadler Brug store dadler

Sådan gør du

  1. 1
    Tag skindet fra og skær i mindre stykker. Rist skindet sprødt på en pande. Afdryp på køkkenrulle.
  2. 2
    Pil kødet fra benet og findel.
  3. 3
    Bland til en mousse med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
  4. 4
    Server i små portioner med dadel og æble.