Amagermadder med avocadoæg
MELLEMMåLTIDER

Amagermadder med avocadoæg

Ingen kan koncentrere sig en hel dag uden mad i maven. Og det er selvfølgelig vigtigt, at maden er næringsrig og måske endda også inspirerende. Men madpakken behøver ikke at være revolutionerende. Prøv med Amagermadden, den er med fyld af cremet avocadoæg. Opskriften er fra Min bedste madpakke af Signe Severin
  • 1 Person
  • 10 Minutes

Det skal du bruge:

0.5 tsk. smør
1 æg
0.5 avocado
1 spsk. mayonnaise
- Salt og frisk kværnet peber
1 skive toastbrød , evt. ristet
1 skive rugbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Opvarm en pande, og smelt smørret
  2. 2
    Slå ægget ud, og lav det til røræg. Tag rørægget af varmen, og lad det køle lidt af
  3. 3
    Mos avocadoen sammen med mayonnaise, salt og peber, og tilføj rørægget. Bland det hele godt sammen. Smag evt. til med ekstra krydderier eller krydderurter
  4. 4
    Smør avocadoæg på en skive toastbrød, og læg en skive rugbrød ovenpå
  5. 5
    Skær amagermadden ud i trekanter, og læg dem i madkassen.