Perfekt snack, når man kun er lidt sulten. Filorullerne er også gode i madpakken, og er du ikke så meget til gedeost og grønkål, kan du forsøge med andet fyld, fx spinat og feta.
6 Personer
ingredienser
14 stk.
friske grønkålsblade
25 g
smør
-
salt, peber, sukker
-
1 rulle filodej
50 g
smør
500 g
blødgedeost
15 stk.
dadel
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær den grove stilk fra hvert blad, og smid væk.
2
Skær kålen i tynde strimler.
3
Svits i smør på en pande, og smag til med salt, peber og lidt sukker.
4
Rul filodejen ud, og begynd med at tage to ark fra, som du lægger oven på hinanden.
5
Klip lige over fra den brede side.
6
Vend rundt, og klip igen over på den brede side.
7
Nu har du fire rektangler i to lag.
8
Gentag, indtil du har 14 rektangler.
9
Læg nu lidt grønkål, to halve skiver ost og en dadel delt i to på dejen.
10
Rul sammen diagonalt, og buk endestykkerne ind under rullen.
11
Gentag, og læg alle ruller på bageplade med bagepapir.
12
Smelt smørret, og pensl rullerne.
13
Sæt rullerne i en 180 grader varm ovn i ca. 20 minutter.