Små majspandekager med rejesalat
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | æg |
3 dl. | mælk |
3 dl. | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
5 dl. | optøede frosne majs |
- | salt og peber |
- | olie til stegning |
1 dl. | mayonnaise |
1 dl. | crème fraiche 18% |
1 stk. | fed hvidløg |
300 g | pillede rejer |
- | Lidt frisk dild |
- | evt. Lidt tomatpuré |
Sådan gør du
-
1Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål.
-
2Kom mel vendt med bagepulverbagepulver heri, og pisk sammen til en dej uden klumper.
-
3Pisk resten af mælken heri.
-
4Vend majs, salt og peber I skålen.
-
5Kom olie på en teflonpande, og steg dejen til små pandekager.
-
6Vend mayonnaise med crème fraiche, og smag til med revet hvidløg.
-
7Vend rejerne heri.
-
8Server rejesalaten til de små pandekager og pynt med dild.
-
9Lidt tomatpuré ovenpå smager godt.