Julescones
- 8 Personer
- 28 Minutes
ingredienser
1 dl. | grofthakkede hasselnødder |
1.5 dl. | hakkede tørrede figner |
1 dl. | rosin |
1 dl. | hakkede tørrede abrikoser |
2.5 dl. | hvedemel |
2 dl. | rugmel |
2 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
3 spsk. | Dansukker Lys Sirup |
2 spsk. | olie |
2 dl. | mælk |
Sådan gør du
-
1Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser.
-
2Tilsæt sirup, olie og mælk, og rør alle ingredienserne sammen. Dejen skal ikke æltes, men kun lige samles.
-
3Del dejen i to, og form dem til store runde "boller" med en diameter på ca. 15 cm hver.
-
4Læg de to store scones på en bageplade med bagepapir, og skær et kors i overfladen.
-
5Bag dine scones midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter.
-
6Lad dine julescones køle lidt af, inden de skal spises.