Cremefraiche og forårsløg giver god smag i disse salte stænger – prøv dem i stedet for den færdigkøbte udgave, og prøv dig frem med andre krydderier og krydderurter.
4 Personer
Ingredienser
200 g
hvedemel
1 tsk.
bagepulver
2 stk.
forårsløg
1 tsk.
salt
tsk.
hvidvinseddike kan undlandes
tsk.
friskkværnet peber
100 g
cremefraiche 18% eller fromage frais
25 g
olivenolie
1 tsk.
hvidvinseddike
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 180 C / 160 C varmluft.
2
Ælt alle ingredienserne sammen i en skål til dejen er glat og sammenhængende.
3
Rul dejen ud til en tykkelse på 3 mm, læg den på en bageplade beklædt med bagepapir og skær den i 1 cm brede stænger.
4
Bag stængerne i ca. 15 min. til de er faste og begynder at blive gyldne.