Lam med fennikel og citron
AFTENSMAD

Lam med fennikel og citron

Super luksus all in one-ret med skønne, små lammekoteletter.
  • 2 Personer
  • 30 Minutes

Det skal du bruge

- 6-9 små lammekoteletter
- olivenolie
- salt og sort peber
2 fed hvidløg
1 fennikel
0.5 Citron (økologisk)
3 kviste frisk rosmarin
0.5 dl. hvidvin
1 spsk. smør
200 g kikærter (kogte)

Servering:

1 håndfuld dild
1 lille håndfuld frisk mynte
- surdejsbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Brun lammekoteletterne grundigt i olie på en brandvarm pande i 1 minut på hver side. Krydr dem med salt og peber
  2. 2
    Hak hvidløg fint, og skær fenniklen i tynde skiver. Steg begge dele i olie på panden i 8-10 minutter, til det falder helt sammen. Krydr med salt og peber.
  3. 3
    Skær citronen i mindre stykker, og hæld dem på panden sammen med rosmarin- kvistene.
  4. 4
    Hæld hvidvin i panden, kog op, og tilsæt derefter smørret. Tilsæt kikærterne, og lad det hele snurre i 3-4 minutter. Smag til.
  5. 5
    Servér det hele i panden, eller anret i dybe tallerkner. Top med plukket dild og mynte, og nyd straks med godt brød til.