Lam med fennikel og citron
- 2 Personer
- 30 Minutes
Det skal du bruge
- | 6-9 små lammekoteletter |
- | olivenolie |
- | salt og sort peber |
2 | fed hvidløg |
1 | fennikel |
0.5 | Citron (økologisk) |
3 | kviste frisk rosmarin |
0.5 dl. | hvidvin |
1 spsk. | smør |
200 g | kikærter (kogte) |
Servering:
1 håndfuld | dild |
1 | lille håndfuld frisk mynte |
- | surdejsbrød |
Sådan gør du
-
1Brun lammekoteletterne grundigt i olie på en brandvarm pande i 1 minut på hver side. Krydr dem med salt og peber
-
2Hak hvidløg fint, og skær fenniklen i tynde skiver. Steg begge dele i olie på panden i 8-10 minutter, til det falder helt sammen. Krydr med salt og peber.
-
3Skær citronen i mindre stykker, og hæld dem på panden sammen med rosmarin- kvistene.
-
4Hæld hvidvin i panden, kog op, og tilsæt derefter smørret. Tilsæt kikærterne, og lad det hele snurre i 3-4 minutter. Smag til.
-
5Servér det hele i panden, eller anret i dybe tallerkner. Top med plukket dild og mynte, og nyd straks med godt brød til.