Salat med rejer og dilddip
- 0 Personer
Ingredienser
2 stk. | hjertesalater |
1 bundt | grønne asparges |
2 stk. | forårsløg |
3 dl. | friskpillede rejer |
1 håndfuld | ærteskud |
Dilddip
2 dl. | cremefraiche 18% |
1 dl. | skyr |
1 bundt | dild |
1 stk. | Usprøjtet citron (skal og saft) , fintrevet |
1 tsk. | ahornsirup eller flydende honning |
lidt | flagesalt |
Tilbehør
- | godt brød |
Sådan gør du
-
1Skyl salaten og slyng den tør. Fordel de hele salatblade på et stort fad.
-
2Knæk de træede ender af de grønne asparges. Skyl og skær aspargesene i mindre stykker. Rens og hak forårsløgene fint.
-
3Læg asparges og forårsløg i salatbladene og top med rejer og ærteskud.
-
4Rør cremefraiche og skyr i en skål med en stor mængde finthakket dild samt citronskal og lidt citronsaft efter smag. Smag dilddippen til med ahornsirup og lidt salt.
-
5Har du ekstra dild og citronskal, så brug det som drys. Servér salaten sammen med dippen og et godt brød.
Tip!
Du kan sagtens bruge rejer fra frost eller lage. Dem, du selv piller, smager bedre, men hver ting til sin tid.