Redaktionen anbefaler
| 2 spsk. | olie |
| 1 stk. | kalvetykkam snøret, ca. 1,5 kilo |
| 3 spsk. | olivenolie |
| 2 fed | hvidløg |
| 2 stk. | ansjosfilet |
| 0.5 tsk. | chiliflager tørrede |
| 4 stk. | skalotteløg |
| 2 stængler | bladselleri |
| 500 g | tomater i store tern |
| 2.5 dl | hvidvin |
| 3 kviste | frisk rosmarin |
| - | salt og sort peber |
| - | frisk persille hakket |
| - | usprøjtet citronskal eller appelsinskal |
| - | frisk kørvel eller basilikum, hakket |
Bland lidt parmesanost i urtedrysset, og drej smagen i italiensk retning. Parmesanost er en god og nem kilde til den eftertragtede umamismag. Server med dampede grønne bønner og frisk pasta eller ovnstegte kartofler.