Sådan steger du kylling fra lår til vinge Vidste du at lår, bryst eller vinge skal have forskellige tilberedningstider? Se her del for del, hvornår kyllingen er færdig. Hel kyllingI ovn: 60-70 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.I gryde: Brunes godt ved stærk varme og steger videre under låg i 45-60 minutter.Hele lår, overlår eller underlårI ovn: 45-60 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.I gryde eller pande: Brun lårene i fedtstof og tilsæt væske. Lad lårene stege videre ved middelhøj varme i 40-45 minutter.Hele lår: som overlår og underlår. I gryde steger hele lår dog videre i 50 minutter.Brystfilet med eller uden skindI ovn: 20-25 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.På pande 9-10 minutter på hver side ved middel varme. (Indholdet forsætter efter annoncen...) (Indholdet forsætter efter annoncen...) (Indholdet forsætter efter annoncen...) VingeI ovn: 15-17 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn.På pande: Brun lårene i fedtstof, hæld væske på og steg videre i 15-17 minutter.Hjerte, lever og kråseHjerte brunes og steger videre med væske i 30-40 minutter.Lever brunes og steger videre med væske i 8-10 minutter. kråse brunes og steger videre med væske i mindst en time.kilde: Rosepoultry.dk Se, hvad vi ellers skriver om: #fjerkræ og #kylling