Skal bøffen være rød, medium, rosa eller gennemstegt? Samvirkes guide viser, hvordan du med et let tryk på din hånd kan få en rettesnor om, hvordan trykket på din bøf skal være, når den er klar.
Rød bøf
Slap af i hånden og lad højre hånds tommelfinger og pegefinger mødes. Tryk let med venstrehånds pegefinger på puden under højre hånds tommelfinger. Det tryk, du mærker på puden, skal være det samme, som den røde bøf skal have, når den er klar.
Medium bøf
Slap af i hånden og lad højre hånds tommelfinger og langfinger mødes. Tryk let med venstre hånds pegefinger på puden under højre hånds tommelfinger. Det tryk, du mærker, skal være det samme, som bøffen skal have, når den er medium stegt.
Rosa
Slap af i hånden og lad højre hånds tommelfinger og ringfinger mødes. Tryk med venstre hånds pegefinger på puden under højrehånds tommelfinger. Det tryk, du mærker, skal være det samme, som bøffen skal have, når den er rosa stegt.
Gennemstegt
Slap af i hånden og lad højre hånds tommelfinger og lillefinger mødes. Tryk let med venstre hånds pegefinger på puden under højre hånds tommelfinger. Det tryk, du mærker, skal være det samme, som bøffen skal have, når den er gennemstegt.