Redaktionen anbefaler






Du bør grille stegen ved indirekte varme. Der skal altså ikke kul under flæskestegen men i kanterne af grillen.
Når du ridser sværene er det vigtigt, at du ikke skærer ned i kødet. Skærer du ned i kødet, kommer der kødsaft under stegningen – og du kan glemme alt om knasende, sprøde svær. Husk: Du bør grille stegen ved indirekte varme. Der skal altså ikke kul under flæskestegen, men i kanterne af grillen. Husk låg på grillen!
Der findes flere forskellige tricks til at få sværene sprøde. Hvad du skal gøre, kan afhænge af, hvilken grill og hvilke grillkul, du bruger. Prøv dog altid følgende:
Har du problemer med at få sprøde svær, kan du grille flæskestegen med sværen nedad de første 5 til 10 minutter. Det rister sværen bedre.
Tippet til flæskesteg på grillen er baseret på egne erfaringer og inspiration fra weber.dk, grillopskrifter.dk og klinksgaard.dk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10