Bøf – Caveman style med salsa
- 4 Personer
Kødet
4 stk. | Bøffer eller T-bone steaks |
- | salt og peber |
Salsa
- | tomat |
- | agurk |
- | rødløg |
- | peberfrugt |
- | bladselleri |
Dressing
- | Rød balsamico |
- | tabasco |
- | Acaciehonning |
- | lidt rapsolie |
Sådan gør du
-
1Tænd din grill op med trækul. Kullene skal være gennemvarme.
-
2Krydr bøffen med salt og læg den direkte ned i de varme trækul.
-
3Den tykke bøf eller T-bone grilles 3 minutter på den ene side, og 2½ minut på den anden.
-
4En tyndere bøf grilles 30-60 sekunder mindre på hver side.
-
5Tjek med et stegetermometer. Den perfekte temperatur er mellem 56 og 58 grader i centrum af bøffen.
-
6Kødet skal hvile 5-8 minutter inden udskæring.
-
7Eventuelle kulrester kan børstes væk med en siliconebørste.
-
8Krydr med lidt peber.
-
9Snit grøntsagerne i små stykker.
-
10Server salsaen med dressingen.
-
11Samvirke fik kødet sponsoreret af JB Kød i Slagelse