Pasta er efterhånden en gammel traver i det danske køkken, men der er ingen grund til, at maden skal blive kedelig af den grund. Her kan du få 5 spændende og velsmagende pastaretter fra Samvirkes madskribent Mia Irene Kristensen.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Glem alt om klistrede pastasalater. Denne kolde pastaservering er frisk og let i smagen. Dressingen er tyndere end de gængse og giver en god, syrlig smag til de friske grøntsager og skaldyr.
Små, saftige kødboller i en lækker sauce med masser af smag fra stegte peberfrugter og friske tomater. Den friske og ekstra brede pasta giver fylde og gør retten ekstra luksuriøs.
En amerikansk pasta-klassiker, som på samme tid er syndig og afsindig nem at lave. Vi har tilsat blomkål og forårsløg for at give den ekstra smag og konsistens. Nyd den med en frisk, grøn salat, eller brug den som tilbehør til f.eks. stegt kylling.
Denne alternative og smagfulde ”pasta” er lavet fra bunden og på basis af kartofler. Server dem gerne som tilbehør, og steg eventuelle rester gyldne og sprøde dagen derpå, så bliver de ekstra lækre.