Lav din egne popcorn med smag - 6 forskellige slags popcorn
Choko kanel
Du skal bruge:
50 g poppede popcorn
30 g mørk chokolade
1 tsk. kanel
Fremgangsmåde:
Pop popcornene efter anvisning på pakken.
Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme. Tag gryden af komfuret, og rør kanel i chokoladen.
Vend popcorn i gryden, og spred dem ud på bagepapir.
Lad chokoladen stivne eller nyd direkte. Hvis lidt chokolade på fingrene ikke generer.
Hvidløg og chili
Du skal bruge:
50 g poppede popcorn
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk. chiliflager tørrede
Salt
Fremgangsmåde:
Kom olie i en gryde sammen med et pillet fed hvidløg.
Svits rundt ved lav varme i et minut.
Tag hvidløget op, og vend chilien i gryden.
Vend popcorn i gryden, og smag til med salt.
Søde peanutbutter med kokos
Du skal bruge:
50 g poppede popcorn
2 spsk. agavesirup
1 spsk jordnøddesmør
En knivspids salt
4 spsk. kokosmel
Fremgangsmåde:
Pop popcornene efter anvisning på pakken.
Kom sirup og jordnøddesmør i en gryde, imens du rører. Smag til med salt.
Vend popcorn heri.
Vend ud på bagepapir og spred ud over papiret. Drys kokosmel henover, og vend rundt.
Lad stivne eller nyd direkte.
Smør og citron og birkes
Du skal bruge:
50 g poppede popcorn
20 g smør
1 økologisk citron
1 spsk. blå birkes
Salt
Fremgangsmåde:
Pop popcornene efter anvisning på pakken.
Smelt smørret i en lille gryde. Riv den gule skal fint ned i smørret, og vend rundt.
Vend birkes og til sidst popcorn heri.
Smag til med salt.






