Klumme: Velkommen til Cooptober

Mere end 200 lokale bestyrelser i butikker og brugsforeninger giver fællesskabet et ekstra gear i oktober. På cooptober.dk kan du holde øje med, om din butik har aktiviteter i oktober

Bliv lykkelig i et fællesskab

Vidste du, at vi mennesker bliver lykkeligere af at være en del af et fællesskab? Heldigvis trives de små lokale fællesskaber rundt om Danmarks dagligvarebutikker. Mange steder er butikken meget mere end et sted, hvor vi handler. Sådan har det været i Coop gennem mere end 150 år.

I Coop og brugsforeningerne er det lokale frivillige kræfter, som står bag din butik. Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly har tilsammen mere end 500 lokale bestyrelser, som er valgt af medlemmerne. Det er ildsjæle, som også arrangerer både madfællesskaber, debat- og forbrugeraftener for butikkens medlemmer, og som støtter aktivt op om byfester, loppemarkeder, indsamlinger eller motionsevents for områdets voksne og børn.

I oktober inviterer mere end 200 lokale bestyrelser, uddelere og varehuschefer alle til at deltage i deres egne lokale fællesskaber. For første gang en hel »Cooptober«, hvor vi i Coop fejrer de fællesskaber, der er så vigtige for, at vi kan være sunde, trygge og en del af en bæredygtig fremtid. 

Det er ildsjæle, som også arrangerer både madfællesskaber, debat- og forbrugeraftener for butikkens medlemmer...
Lasse Bolander

Cooptober er en invitation til dig

Vi åbner vores butikker for aktiviteter, lige fra vinsmagning til græskarskæring, byvandringer, koncerter med lokale bands og måske en aktivitet, som du selv har foreslået? Cooptober er en invitation til dig og til alle vores medlemmer om at deltage, engagere sig og bidrage til fællesskabet.

I Coop tror vi på, at når vi er flere, kan vi mere. At når vi står sammen, kan vi gøre i morgen lidt bedre end i dag. Og med snart 2 millioner medlemmer, der køber ind i fællesskabet, så har vi muligheden for at gøre en reel forskel for både os selv og verden omkring os. Vi har et ansvar og en tradition for at skabe positive forandringer i samfundet, og det starter med at samle vores medlemmer i et fællesskab, der giver mening. Og ofte udspringer det mest meningsfulde i det helt nære lige nede i din butik. 

Vil du vide mere om, hvad der sker i din butik – også når det ikke er Cooptober? Så tag fat i din lokale formand eller spørg efter bestyrelsen i butikken. 

 

Se mere på cooptober.dk

Læs mere om