Catherine Fogel: »Stol på dine egne sanser. Du behøver ikke at være ekspert for at smage, hvad der er godt og hvad der er dårligt«

I denne episode af Med Mad i Munden kan du møde smagsdommeren Catherine Fogel - og vi skal naturligvis tale om smag. Hvordan opfatter vi smag, og hvad betyder den for maden, vi spiser. Undervejs kommer vi bl.a. forbi brændte hønsefjer og røde pølser - og du får et par konkrete tips til, hvordan du selv kan blive bedre til at smage.

Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts  Podimo  Spotify

»Når mine veninder shoppede sko og tøj, købte jeg olivenolie,« fortæller Catherine Fogel. Hun er indehaver af nogle af de bedste smagsløg her i landet – og troede selv i mange år, at hun bare var lidt sær, når det kom til dufte og smage. I dag lever hun blandt andet af at være smagsdommer for olivenolier og oste – og så kan hun måske lære os alle at smage lidt bedre på det, vi spiser.

Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.

Læs mere om