Bad jeg ikke om den perfekte ferie…?#!?

Kufferten er pakket, og forventningerne er i top. Men så møder du et par fremmede herreunderbukser og en slatten broccoli, og pludselig er ferieglæden på slingrekurs. Læs, hvad vi klager over.

For lille badeværelse

I denne sag bemærkede klageren, at badeværelserne var meget små og bruseforhænget svippede ind til kroppen hele tiden, så det var umuligt at bade bag forhænget.

Klager måtte således undlade at trække bruseforhænget for, med det resultat at badeværelset og den lille mellemgang, hvor der var køkkenarrangement, blev vådt. Klager bemærkede, at det ikke var muligt at bruge badeværelset den første time efter et bad, fordi det var vådt. 

Ulækkert toilet

Klager bemærkede, at toilettet var ekstremt ulækkert og bar præg af at have haft besøg af en mandsperson, der ikke kunne ramme kummen.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Fremmede underbukser

Efter et hotelophold kunne en klager notere følgende:

• Manglende fritidsfaciliteter.
• Et urent spabad.
• En skabslåge, der ikke kunne lukkes.
• Vand fra brusenichen langt ud i badeværelset.
• Et par fremmede herreunderbukser under rullemadrassen.
• Fem beskidte tallerkener og en beskidt kop.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Uagh - krebinetter!

I en klage over et wellnessophold bemærkede de forurettede, at de aldrig havde set krebinetter på en selskabsbuffet. Krebinetter må være noget, man kunne forvente at få på et pensionat, mente klagerne. Det blev også bemærket, at hovedpuden var for lille til betrækket, og at dynebetrækket var krøllet.

Koldt badeland

Klager var utilfreds med temperaturen i vandlandet. Vandlandet var koldt. Klager bemærkede, at de ikke var de eneste, der frøs. Mange af gæsterne talte sammen om det, og klager samt hendes familie frøs alle sammen.

Klager bemærkede, at det var koldt at gå rundt i området, og at vandet var varmere end luften. Klager fik ikke besøgt vandlandet alle de gange, som de ønskede og havde planlagt hjemmefra, fordi det var for koldt. 

Elendig buffet

Selv ikke i det ringeste cafeteria havde denne klager fået værre mad. Kartofler og ris var halvkolde og klistrede. Kalkun-schnitzlen var en præfabrikeret sag, der havde fået en eller to ture i frituregryden.

Grøntsagsgratinen bestod af rådne broccoli og blev også straks fjernet. Der var ikke forskellige kager, selv om det fremgik af kortet. Maden til børnene bestod af pølser, der var halvkolde og uspiselige, samt sorte og bløde pommes frites. 

Læs mere om