Redaktionen anbefaler
| 1 stk. | blomkål |
| 1 dåse | kikærter , drænede og skyllede |
| 3 tsk. | paprika |
| 2 dåser | kokosmælk , så fed som muligt |
| 1 dl | piskefløde (erstat evt. med cremefraiche) |
| 2 tsk. | ingefær , revet |
| 1 stk. | frisk chili |
| 2 stk. | løg |
| 4 fed | hvidløg |
| 3 spsk. | tomatpuré |
| 4 tsk. | garam masala , stødt |
| 2 tsk. | koriander , stødt |
| 3 tsk. | spidskommen , stødt |
| 2 tsk. | gurkemeje |
| 0.5 stk. | citron , saft heraf |
| 1 bundt | persille , hakket |
| - | salt |
| - | peber |
| - | olivenolie |
| - | ris |
| - | naanbrød |