Tomatsalat med konserveret/ saltet citron
Sommerligt tilbehør til marineret kød. Smag til med citron lidt af gangen, da tomaterne i forvejen indeholder syre.

- 0 Personer
ingredienser
600 g | tomater - gerne bøftomater |
1 håndfuld | frisk bredbladet persille |
1 stk. | konseveret citron - skallen |
1 stk. | fed finthakket hvidløg |
1 tsk. | Fint havsalt |
4 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Flå skindet af tomaterne og fjern kernerne fra dem.
- 2.Skær dem i små firkanter.
- 3.Tilsæt persille, hvidløg, salt og olivenolie.
- 4.Skær halvdelen af citronskallen i meget små firkanter og tilsæt dem.
- 5.Skær den anden halvdel af citronskallen i tynde skiver på langs og dekorér salaten med dem.
- 6.Serveres kold.