Syltede grøntsager til de grillede pølser

Hjemmesyltet surt til dine grillpølser og hotdogs. Du kan variere ingredienserne efter smag, utrolig mange ting smager godt syltet.  
Syltede grøntsager til de grillede pølser
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk både sommerhvidkål
1 stk. courgette
1 spsk. salt
2 stk milde rød chili
3 spsk. gule sennepsfrø
1 spsk. rosé peber
1 tsk. tørret rosmarin
- Lage:
1.75 dl. sukker
2 dl. eddike 12 procent
2 dl. vand

Sådan gør du

  1. 1.Til 1 glas.
  2. 2.Skær kål og courgetter i mindre stykker, og kom i en stor skål.
  3. 3.Drys saltet over, og vend godt rundt.
  4. 4.Lad stå og trække i 20 minutter.
  5. 5.Vend rundt, og skyl saltet fra.
  6. 6.Afdryp og kom grøntsagerne i et rengjort glas.
  7. 7.Del chilien i to, og kom i sammen med sennepsfrø, rosé peber og rosmarin.
  8. 8.Kog alle ingredienserne til lagen sammen, og hæld den hede lage på glasset.
  9. 9.Grøntsagerne skal være helt dækkede.
  10. 10.Luk tæt, og lad glasset køle af før du stiller det i køleskabet.
  11. 11.Grøntsagerne kan spises efter 3-4 dage.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #vegetar