Svinemørbrad a la byens brandstation
- 12 Personer
Ingredienser
4 stk. | mørbradder |
- | salt og peber |
3 stk. | pakker bacon |
8 stk. | porrer |
2 spsk. | olie |
0.5 l. | piske-fløde |
0.5 l. | mælk |
250 g | gorgonzolaost |
2 dl. | hakket persille |
- | frisk eller tørret pasta til 12 personer |
2 stk. | flutes |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader. Ordn mørbraderne og drys med peber og en anelse salt.
-
2Vikl bacon om hver mørbrad.
-
3Skær porrer i tynde ringe og skyl dem omhyggeligt i koldt vand.
-
4Svits porrer i olie i en gryde.
-
5Kom porrerne i bunden af en stor ildfast form eller bradepande med høj kant.
-
6Læg mørbradene ovenpå.
-
7Kom fløde og mælk og ost i mindre stykker i gryden og rør rundt indtil osten er smeltet.
-
8Kom persille i saucen og smag til med salt og peber.
-
9Hæld saucen rundt om mørbraderne og stil bradepanden midt i ovnen.
-
10Steg, indtil baconen er sprød, ca. 30 minutter.
-
11Tag ud, og lad stå og trække 5-7 minutter, før du skærer kødet i tournedos-store stykker.
-
12Kog pastaen i en stor gryde, afdryp og server sammen med kød, sauce og varme flutes.