Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 kg | hakket oksekød |
100 g | hakket pancetta, lufttørret bacon |
150 g | grødris |
1 stk. | æg |
1 dl. | hakket bredbladet persille |
4 stk | fed hvidløg |
- | gerne nogle blade fra knoldselleri |
- | salt og peber |
2 stk | syrnede hvidkål |
300 g | røget ribben eller flæsk |
2 stk | fed hvidløg |
4 spsk. | olie |
2.5 spsk. | mel |
1 spsk. | sød paprika |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10