Suppe med andebryst og asparges
Denne klare, asiatiske suppe med and og asparges får et ekstra asiatisk twist, når du pynter den med tørret tang tilsidst.

- 4 Personer
Ingredienser
125 g | ægnudler |
- | Suppe: |
1 l. | hønsebouillon |
1 spsk. | sukker |
dl. | vermouth |
- | sojasauce |
1 stk. | andebryst |
250 g | grøn asparges |
200 g | Bobby-bønner |
1 stk. | plade tang |
Sådan gør du
- 1.Kog nudlerne ifølge vejledning på posen.
- 2.Kom nudlerne i en skål med koldt vand.
- 3.Kom bouillon, sukker og vermouth i en gryde, og kog op.
- 4.Skær andebrystet i meget tynde skiver (med eller uden fedtkant, og kom kødet i den simrende suppe)
- 5.Skær asparges i mindre stykker, og kom i suppen sammen med bønner.
- 6.Kødet skal koge i alt 2-3 minutter og grøntsagerne i ca. 1 minut.
- 7.Tag suppen fra varmen, og smag til med sojasauce.
- 8.Kom nudler i skåle, og hæld suppe med fyld henover.
- 9.Drys lidt skåret tang henover.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #and